Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Strip Wax (Remsvax)

LYCOtec Superberry Strip Wax

LYCOtec Superberry Strip Wax

Påminner om LYCOtec White Strip Wax men denna gång kommer detta fantastiska vax med en livlig doft av röda bär. Lämnar inte kladdiga rester på huden och ger ingen rodnad. Utmärkt för stora ytor som ben, armar, bröst och rygg.

LYCOtec Vax Kassett

LYCOtec Vax Kassett

Remsvax som påförs väldigt tunt, är extra stark och samtidigt skonsam. Efterlämmnar inga kladdiga rester på huden. En fantastisk vax som är effektivt och flexibelt.

SoBerry Delicious Vax Kassett

SoBerry Delicious Vax Kassett

Ett underbart fruktigt, rosa vax med en upplivande doft av Röda Bär. Är rikt på skonsamma mineraler som gör det här vaxet mindre kladdigt och ger en hälsosam och mjuk hårfri hud.

Active Gold Vax Kassett

Active Gold Vax Kassett

Doftfritt vax med guldskimrande mineraler, ett vax som på ett högst effektivt sätt tar bort hår på hela kroppen. Innehåller lugnande Kamomill som gör det här ekonomiska vaxet är extra skonsamt mot huden.

Olive Oil Vax Kassett

Olive Oil Vax Kassett

Härligt naturligt vax med Olivolja. Detta vax tar ett effektivt grepp även om de allra kortaste och mest envisa hårstrån på samma gång som det är väldigt milt och skonsamt.

LYCOflex Vanilla Strip Wax

LYCOflex Vanilla Strip Wax

Härligt krämig med en subtil, rogivande Vaniljarom. Känns väldigt skön på huden och innehåller mineraler som är speciellt anpassade för ömtålig hud. Passar över hela kroppen.  

MANifico Strip Wax

MANifico Strip Wax

Lungnande ljusblått vax med aromterapeutiska oljor som Kamomill och Australienskt Sandelträ. Passar utmärkt för riktigt känslig hud och det här vaxet är enormt effektivt på riktigt grova och envisa hårstrån. Passar utmärkt för men.

LYCOtec White Strip Wax

LYCOtec White Strip Wax

Högtektologist vax som appliceras i ett väldigt tunt lager, bra på långa så väl som väldigt korta hårstrån. Innehåller Kokosolja och lämnar inga kladdiga rester på huden. Är så skonsamt att det knappt ger någon rodnad efter vaxningen. Kan användas över hela kroppen.

Active Gold Strip Wax

Active Gold Strip Wax

Glittrande, doftfritt vax med guldskimrande Micro Mica mineraler, ett vax som på ett högst effektivt sätt tar bort hår på hela kroppen. Innehåller lugnande Kamomill som gör det här ekonomiska vaxet är extra skonsamt mot huden.

SoYummy Strip Wax

SoYummy Strip Wax

Nu kan du njuta av Choklad utan att få i dig några kalorier. Vackra, glänsande Järn mineralerna ger det här vaxet en krämig och behaglig konsistens. Perfekt för hela kroppen. Vi rekommenderar SoYummy Double Action Oil eller SoYummy Lotion som efterbehandling för att ge en fulländad Choklad doftande upplevelse.  

SoBerry Delicious Strip Wax

SoBerry Delicious Strip Wax

Ett  fruktigt, rosa vax med en upplivande doft av Röda Bär. Är rikt på skonsamma mineraler som gör det här vaxet väldigt flexibelt. Kombinera gärna med att använda SoBerry Oil eller SoBerry Lotion som efterbehandling för den ultimata aromterapeutiska upplevelsen!