Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Hot Wax (Remsfritt Vax)

LYCOtec Superberry Hot Wax

LYCOtec Superberry Hot Wax

Krämigt rosa vax med hudvänliga mineraler. Samma konsistens som dess föregångare LYCOtec White Hot Wax. Detta vax kan appliceras både med och mot hårväxt riktningen. Du kan med lätthet vaxa bort alla typer av hårväxt utan att riskera att det bryts av.

Olive Oil Hot Wax

Olive Oil Hot Wax

Med Olivolja och Bivax. Olivoljan har i sekel används inom skönhetsvården på grund av sina lugnande och vårdande egenskaper. Detta vax är transparent vilket gjör det enklare att se hårstråna man ska vaxa bort. Utmärkt för känsliga områden som t.ex ansikte, armhålor, bikini och Brasiliansk.

LYCOdream HYBRID Hot Wax

LYCOdream HYBRID Hot Wax

LYCOdream är en hybrid mellan två av Lycons vaxer; LYCOtec och Lycons mer traditionella Hot Wax. LYCOdream har fått de bästa egenskaperna av båda dessa vaxtyper. Det tar ett stadigt grepp runt de mest envisa av hårstrån.

LYCOtec White Hot Wax

LYCOtec White Hot Wax

Extra flexibelt och högtektologist vax som påförs i ett väldigt tunt lager. Passar utmärkt på långa så väl som väldigt korta hårstrån. Innehåller mjukgörande Kokosolja som förhindrar kladdiga rester på huden.  Är så skonsamt att det knappt ger någon rodnad alls efter vaxningen.

Lycojet Lavender Hot Wax

Lycojet Lavender Hot Wax

Purpurfärgat vax, infuserat med en rogivande lavendelolja. Denna Lycon bästsäljare appliceras väldigt tungt. Kan med lätthet ta bort även det allra kortaste hårstråna, även under 1 mm korta. Elastiskt och drygt, passar bra på mindre områden såväl som större ytor.

LYCOflex Vanilla Hot Wax

LYCOflex Vanilla Hot Wax

Underbart och fylligt med en mild, avslappnande vaniljarom. Är väldigt len och skön på huden, innehåller mineraler som är speciellt anpassade för känslig hud. Kan användas över hela kroppen och passar utmärkt för vaxning på känsliga områden som t.ex. ansikte och Brasiliansk.

SoBerry Delicious Hot Wax

SoBerry Delicious Hot Wax

Livligt rosa, superflexibelt vax med mineraler och en frestande frisk doft av Röda Bär. Väldigt mild för användning till Brasiliansk och ansiktsvaxning. Rekommenderas att användas med SoBerry Double Action Oil och SoBerry Lotion.

Rosette Pastel Hot Wax

Rosette Pastel Hot Wax

Doftfritt med lugnande Kamomill, Rosoljor och mineraler. Ett flexibelt vax som är mycket lätt att jobba med. Är milt och skonsamt och passar alla hudtyper.  Perfekt till ansikte och Brasiliansk vaxning.

SoYummy Chocolate Hot Wax

SoYummy Chocolate Hot Wax

Nu kan du unna dig choklad utan kalorier! Ett väldigt skonsamt vax med mineraler och en härlig doft som får munnen att vattnas. Perfekt för vaxning över hela kroppen inklusive Brasiliansk. Rekommenderas att användas med SoYummy Double Action Oil och SoYummy Lotion.