Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

PINKINI Brazilian Care

09 Aug Blog | Comments Off on PINKINI Brazilian Care
PINKINI Brazilian Care
 

DEN ULTIMATA SERIEN FÖR BRASILIANSK VAXNING.

PINKINI Brazilian Care är en lyxig och nödvändig serie eftersom brasiliansk vaxning och bikinivaxning är bland de mest efterfrågade behandlingarna.

Framgångsrika salonger vet att erbjuda professionella, behagliga och effektiva brasilianska behandlingar främjar kundlojalitet, upprepade bokningar och muntliga rekommendationer.

Pinkini Brazilian Care kommer att ha en avgörande betydelse för dig och dina kunder, eftersom det är det absolut bästa för den enklaste och mest bekväma intima vaxningen! PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax är en blandning mellan LYCONs traditionella hot wax och det moderna LYCOtec-”thin film” vaxet. I kombination med de vårdande för- och efterbehandlingsprodukterna kommer du att kunna erbjuda dina kunder en skonsam och professionell vaxning.

PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax tar bort hår så korta som 1 mm och är perfekt för den mest känsliga huden. För dina kunder som tenderar att få pigmenteringar…ingen fara! LYCON har tagit fram effektiva och lättanvända PINKINI Lightening Serum och PINKINI Intimate Wash för hemmabruk. Produkterna har framställts noggrant med omsorgsfullt valda ingredienser för att ge fantastiska resultat.

PINKINI Brazilian Care är helt enkelt ett måste på varje salong!

HAPPY LYCON WAXING!


PINKIN~1