Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Lycon Spa

Lycon Pomegranate Sugar Scrub

Lycon Pomegranate Sugar Scrub

Sockerskrubb med extrakt av granatäpple som är en välkänd superantioxidant. Slipar bort det yttre lagret av döda hudceller och djuprengör, efterlämmnar en underbar ren känsla och len hud.

Lycon Pink Grapefruit Sugar Scrub

Lycon Pink Grapefruit Sugar Scrub

Sockerskrubb med uppfriskande inslag av rosa grapefrukt som har en antiseptisk inverkan. Härlig djuprengöring som tar bort döda hudceller och ökar blodcirkulationen.

Coconut & Vanilla Sugar Scrub

Coconut & Vanilla Sugar Scrub

Sockerskrubb med en tropisk doft av kokos och vanilj. Perfekt för att rensa bort döda hudceller och andra orenheter från huden medans du sveps in av en underbar doft av kokos.

Sun Faker

Sun Faker

Brun-utan-sol lotion som ger en jämn och gyllene solbränna, den exotiska doften för sinnena tillbaka till semestertider. Med mango och macadamianöt som återfuktar huden.

SoYummy Lotion

SoYummy Lotion

En härlig kroppslotion som även kan användas som hand- och fotkräm. Med närande Kakaosmör, E-vitamin och lugnande Arnica. Denna chokladdoftande lotion återfuktar även den torraste huden och lämnar den silkesmjuk.

SoYummy Double Action Oil

SoYummy Double Action Oil

En välgörande olja med med Kakaosmör, E-Vitamin och Mandelolja. Passar utmärkt som massage olja för hela kroppen. Kan också användas som en lyxig badolja. Passar utmärkt att kombinera med SoYummy Hot Wax som en förbehandlingsolja eller efter SoYummy Strip Wax som en efterbehandlingsolja.

Lycon Spa Ingrown-X-it Solution

Lycon Spa Ingrown-X-it Solution

Med salicylsyra, mjölksyra, allantonin och arnica Ett milt, exfolierende serum som behandlar och förhindrar inåtväxande hårstrån och röda prickar. Ett måste efter vaxning, rakning, elektrolys och hårborttagningskrämer. Spreja direkt på huden efter vaxning, svider inte. Kan användas varje dag efter duschen.

Tea-tree Soothe

Tea-tree Soothe

En lätt och fräsch kropps lotion med Tea-tree som har välkända antibakteriella egenskaper. Förhindrar inåtväxande hårstrån efter all slags hårborttagning. Kan användas varje dag för att hjälpa till att hålla din hud mjuk och frisk. Rekommenderas tillsammans med Ingrown-X-it Serum som behandlar inåtväxta hår.

Soothing Cream

Soothing Cream

En fantastisk kroppslotion som gör väldigt torr hud mjuk och elastisk. Soothing Cream passar även till normal hud. Hjälper till att upprätthålla fuktighetsbalansen. Kan användas dagligen och passar väldigt bra efter en vaxbehandling för att lugna och normalisera huden. Innehåller rogivande Ros och Kamomill.

Body Exfoliant

Body Exfoliant

Med Grapefrukt, Citron och Bambufibrer som effektivt rengör och tar bort döda hudceller som blockerar porerna, hjälper inåtväxta hår kan frigöras och avlägsnas. Har en  krämig konsistens med en upplivande citrus doft,  kan använda den varje dag.

Hair on Strike Cream

Hair on Strike Cream

Hårreducerande kräm till ansikte och kropp. En avancerad kombination av ingredienser gör att håret blir tunnare och att själva hårväxten försvagas. Dom aktiva ingredienserna är; extrakt av Chaparral planta som verkar hämmande på hårväxt, Papaya extrakt och A-Vitamin som avlägsnar döda celler.

Lycon SPA Ingrown-x-it Serum

Lycon SPA Ingrown-x-it Serum

Innehåller Salicylsyra, Mjölksyra, Allantoin och Arnica. Exfolierende serum som på ett milt sätt behandlar och förhindrar ingrodda hår. Röda prickar läks och inngrodda hår avlägsnas lätt vid användning varje dag. Kan användas i kombination med andra Lycon SPA produkter.