Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Efter Hud & Kosmetik: skillnad på vax & vax

18 Sep Blog | Comments Off on Efter Hud & Kosmetik: skillnad på vax & vax
Efter Hud & Kosmetik: skillnad på vax & vax
 

Hud & Kosmetikmässan 2015

Nu har vi äntligen landat efter årets mässa, vilken upplevelse det var!

messe

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi blev överösta av besökare; nya kunder, befintliga kunder och nyfiken press. Det var aldrig en lugn stund i vår monter. Och vilken glädje det var att se allas glada miner och chockade ansiktsuttryck när vi berättade för dem vad vårat vax kan göra!

Många ivriga besökare ville prova vaxet på armar, ben, haka, överläpp och även på sina intima områden. För det är faktiskt det vårat vax gör bäst: brasiliansk vaxning. Vi erbjöd därför brasilianska vaxningar under mässan för att alla som ville skulle få prova hur en intimvaxning med Lycons vax känns. Reaktionerna var fantastiska. Vi frågade varje person efter vaxningen hur det kändes, och fick svar som: ”alltså, vilken skillnad!”, ”det känns helt fantastiskt” och ”jag har jobbat med vaxning i 10 år och aldrig upplevt något liknande”!

Min absoluta favorit var en tjej som gick in behandlingsrummet med ett skeptiskt uttryck och kom ut därifrån med en nöjd och även mycket chockad min. När jag frågade henne hur det kändes sa hon: ”det kändes inte”. Hon var så förundrad över resultatet och den smärtfria behandlingen att hon var helt övertygad om att detta var det enda vax hon skulle köpa in i salongen från och med nu.

Efter att ha mött så många positiva reaktioner har vi på Lycon Nordic samlat på oss massor av energi och vi är nu redo att revolutionera vaxmarknaden i Sverige. Vi har förstått att vaxet måste provas för att man ska förstå att det faktiskt är skillnad på vax och vax. Därför kommer vi vara mer aktiva framöver med event och personliga besök i salonger runtom i Sverige för att alla hudterapeuter i detta avlånga land ska få chansen till att prova marknadens bästa vax!

Vi börjar med ett event i våra lokaler på Kungsgatan 10 i Stockholm, 30 september mellan kl. 9.00-17.00. Det kommer vara drop in/öppet hus under hela dagen då du som är hudterapeut får komma och prova vaxet och bevittna de fantastiska resultaten med egna ögon. Anmäl dig till eventet genom att maila: kundkontakt@lyconnordic.se.

Det går också bra att kontakta oss om ni har frågor om våra produkter eller kommande event!

08-55 11 96 60
support@lyconnordic.se

Nu sätter vi stopp för smärtsamma vaxbehandlingar – Happy Lycon Waxing!

LYCONLOGOTYP