Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Kurser  -  Vi lär dig Lycons vaxteknik!

Lycons vaxsystem är lätt, går snabbt och är nästintill smärtfritt. För att säkerställa att du använder rätt teknik så att vaxets rätta egenskaper kommer fram rekommenderar vi en av våra kurser.

Vi anordnar två typer av kurser:

Brasiliansk Vaxningskurs
Halvdagskurs. Att jobba med Lycons Hot Wax skapar lojala kunder. Vill du börja använda Lycons Hot Wax i  din salong så rekommenderar vi att gå denna kurs. Vi visar dig den unika metoden och försäkrar att du kan använda produkterna på ett korrekt sätt innan du börjar använda det i salongen. Lycons produkter är bara en del av den unika upplevelsen, mycket beror på att terapeuten som utför behandlingen använder rätt teknik.

  • Teori och praktik.
  • Vi begränsar inte användandet av Hot Wax till bara intimvaxning:
    Lär dig även att använda Hot Wax på ansikte, ögonbryn, överläpp, armhålor samt bikini, G-string, Brasiliansk och Hollywood!

Alla våra kurser hålls i Stockholm.

Kontakta oss för pris eller kursanmälan

För att gå kurs i brasiliansk vaxning är kravet att du är utbildad hudterapeut och har nödvändiga grundkunskaper inom vaxning.

Kontakta oss på: support@lyconnordic.no för att göra en intresseanmälan.

 

 

Lycon Precision Waxing Kurs
Tvådagarskurs. Omfattande kurs som täcker grundläggande produkt- och teknikkunskaper i vaxning. Den här kursen passar för alla som vill lära sig nya metoder och tekniker med både Hot Wax, som gör vaxningen nästintill smärtfri, och Strip Wax med metallspatel, som är ekonomisk och effektiv att använda.

  • Lär dig om hur Lycons vaxsortiment kan ge dig konkurrensfördelar samt öka salongens omsättning.
  • Kursen har en teoretisk del och en praktisk del då vi vaxar följande områden: 
ögonbryn, överläpp, ansikte, armhåla, bikini, G-string, lår, knä, ben och armar.

Alla våra kurser hålls i Stockholm.

Kontakta oss för pris eller kursanmälan

För att gå vår tvådagarskurs i helkroppsvaxning krävs inga förkunskaper. Om du vill att det ska ingå en del med intimvaxning är dock kravet att du är utbildad hudterapeut enligt SHRs riktlinjer, då detta anses vara en avancerad behandling. Du behöver ha ett företag/salong med ett giltigt organisationsnummer.

 

Kontakta oss på: support@lyconnordic.no för att göra en intresseanmälan.

Ansiktsvaxning

Lycodream

NYHET! Vi erbjuder även kurser i ansiktsvaxning. Denna kurs är en heldagskurs där vi går igenom teori och praktik för vaxning av ögonbryn, överläpp, haka, kind och näsborre. Vi lägger mest fokus på de områden du vill jobba med mest och ser till att du lämnar kursen med de kunskaper du behöver för att kunna erbjuda ansiktsvaxning i din salong. Du behöver inte vara utbildad hudterapeut för att gå denna kurs, utan vi går igenom grundläggande teori innan vi börjar med praktikdelen i kursen. Vi rekommenderar starkt denna kurs till exempelvis frisörer eller make up-artister som vill kunna komplettera sina behandlingar med ansiktsvaxning.

Kontakta oss på: support@lyconnordic.no för att göra en intresseanmälan.