Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon VIP Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Om Oss

Lycon NordicBringing painless waxing to scandinavia.

Lycon Nordic distribution grundades 2009, vi har som vision att revolutionera vaxmarknaden i Sverige. Vi vill höja standarden på vaxer och göra det möjligt att erbjuda en så smärtfri och behaglig vaxbehandling som möjligt. Vi vill ge terapeuter möjligheten att erbjuda en vaxbehandlingar som skapar lojala kunder och ger en stor konkurrensfördel. Lycons produkter används runt om i världen av exklusiva salonger och SPA-anläggningar; vi imponerar ständigt på salongsägare, terapeuter och kunder. Vi upplever att kunder föredrar behandlingar med Lycon framför andra vaxer. Kändisar som Victoria Beckham, Sienna Miller, Claudia Schiffer och Minnie Driver är bara några av dom stamkunder som bidragit till att Lycon fått smeknammnet “kändisvaxet”.

Lediga tjänster

Lydia JordaneGrundare och CEO

Lycon vax utvecklades av terapeuten Lydia Jordane i slutet av 70-talet, hon var inte nöjd med produkterna som fanns på marknaden utan ville ha något bättre. Hennes krav var att produkten skulle vara; mindre aggressiv mot huden, effektivare och ta ett rejält grepp om håren.

Hon hittade den rätta kombinationen av ingredienser och ryktet spred sig fort. Salonger över hela Australien vill köpa hennes produkter, det tog inte lång tid fören det blev en stor efterfråga på Lycon vax runt om i hela världen.

Lydia var den första att använda lugnande och återfuktande ingredienser som azulene, aloe vera, kamomill, ros och lavendel i hårborttagningsvax. Idag reser Lydia och hennes kollegor runt i världen och lär ut Lycons unika hårborttagningsteknik till terapeuter och hjälper salonger att utvecklas till att bli så bra som möjligt inom hårborttagning.

Lycon är idag världsledande inom kvalitetsvax och används runt om i världen av salonger och SPA som besöks av modeller och kändisar. Lycons produkter och varumärke är patenterat.